**********************************************************************************************
 
Vi henviser til Gentofte Kommunes hjemme side om "Giv et Vink" med mobilen.
 
Deres "Giv et vink" app giver dig mulighed for at tippe dem om ting og hændelser i bymiljøet direkte fra mobiltelefonen - for eksempel hvis du ser huller i cykelstierne eller væltede skilte og signaler.

De lægger stor vægt på, at kommunen er et godt sted at bevæge sig rundt i, at tingene fungerer, og at der er rent og pænt. Og nu kan du hjælpe os med at give et vink direkte fra din smartphone.
Download "Giv et vink" fra App Store eller Google Play, og du er godt på vej!
Hvad er et vink?
Dit vink til os består af et billede, inklusive GPS-koordinater, din præcise beskrivelse af det, du har set samt en angivelse af, hvilken kategori dit vink tilhører.
Hvis du ikke har en GPS-funktion i din mobil, kan du i stedet indtaste adressen på stedet hvor du befinder dig direkte på app'en.
Er mit vink registreret?
På www.gentofte.dk/vink kan du se status på samtlige vink, kommunen har modtaget og samtidig se om det vink, du har indberettet, allerede er registreret.
I selve app'en kan du holde øje med status på dine egne vink - f.eks. om dine henvendelser er modtaget, om udbedring er i gang eller om opgaven allerede er udført.
Prøv "Giv et vink" app'en allerede nu. Hent den fra App Store eller Google Play via links øverst og nederst på siden.
Tak for hjælpen!
Relaterede

Ansvarlig for siden: Park og Vej
Bernstorffsvej 161, 2920 Charlottenlund, 39988100, Send mail  
 
 
SKGF - Bestyrelsen  | info@skgf.dk